Rămâi conectat

Actualitate

O nouă alertă lansată de ministrul Agriculturii: ”În România salamul se spală cu oţet şi se pune iar în vânzare“

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Achim Irimescu a lansat o alertă fără precedent care declanşează un scandal imens. Titularul portofoliului de la Agricultură a declarat pentru Ziarul Financiar: „România este o piaţă de mâna a zecea în care se aduc produse din străinătate cu termene expirate. În România salamul se spală cu oţet şi se pune iar în vânzare“.

achim irimescuEl a mai spus: „Aici este o piaţă în care importatorii se orientează şi aduc produse la sfârşit de termen de valabilitate sau chiar depăşit. Statul nu-şi face datoria, ANPC-ul nu şi-o face. Alţii controlează ce intră din România, noi de ce să nu controlăm ce primim de la alţii?“.

Potrivit zf.ro, Irimescu nu este străin de ce se întâmplă în România. El a ajuns ministru în urma protestelor de stradă, odată cu instaurarea guvernului tehnocrat, venind de la Bruxelles unde a ocupat funcţia de şef al secţiei de agricultură, la Reprezentanţa Permanentă a României la UE. De asemenea, a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii în perioada 2012 – 2014 și consilier al ministrului Agriculturii între 1990 – 1998.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea