Rămâi conectat

Sport

HC Alba Sebeş – HCM Rm. Vâlcea 23-35 (9-20) | A 14-a înfrângere consecutivă pentru „lanterna roşie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

La primul meci HC Alba Sebes - CSM Bucuresti 79disputat în Liga Națională de handbal feminin, după pauza competiţională. HC Alba Sebeș a încasat o nouă corecție, fiind învinsă categoric de HCM Rm. Vâlcea, scor 23-35 (9-20).

După o primă repriză dezamăgitoare, în care oaspetele au fost mereu în prim plan, pentru nou-promovată a fost un nou prilej în care s-a dovedit că este prea mică pentru un asemenea campionat mărginindu-se să devină echipa învinsă de toată lumea la diferenţe categorice, fiind al 9-lea eşec din 2016.

Marcatoare:  Ana Ciolan –  4 goluri,  Nicoleta Rusu – 4, Mihaela Pătulean – 1,  Nicoleta Safta – 3, Lavinia Dobromir 2,  Iulia Andrei – 1,  Elena Mitrache  2, Andreea Pătuleanu 5, Ana Maria Dima- 1.

 

Partida a contat pentru etapa a 22-a, iar runda următoare, HC Alba Sebeş va juca în deplasare, marţi, 29 martie, cu Corona Braşov.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea