Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO Călin Moldovan, antrenor Metalurgistul Cugir după victoria din derby-ul cu ASU Poli Timişoara: „Avem echipă ce se bate cu argumente solide pentru locurile fruntaşe”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir şi-a atins scopul, a învins sub Drăgana liderul ASU Poli Timişoara, scor 2-1, în derby-ul Seriei a 4-a din Liga a 3-a şi s-a apropiat la două puncte de poziţia care asigură promovarea în eşalonul terţ. Calin Moldovan Metalurgistul Cugir1

Antrenorul Călin Moldovan a salutat atmosfera extraordinară din acest meci de pe Stadionul „CSO”, l-a lăudat pe „veteranul” Lucian Itu, care şi-a trecut în cont o dublă de senzaţie, dar rămâne cu picioarele pe pământ după acest succes important.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citeşte şi: FOTO, LIVE-TEXT: Metalurgistul Cugir – ASU Poli 2-1 (1-0) “El Tigre” Lucian Itu a răpus liderul și a tranșat derby-ul de sub Drăgana!

„Vom vedea la vară dacă avem echipă de Liga a 2-a, dar un lucru este cert, avem o echipă care se bate cu argumente solide pentru locurile fruntașe. Am mai spus-o că promovarea nu se joacă în acest meci, dar aceste trei puncte ne dau încredere în continuare”, a apreciat principalul Cugirului.

Metalurgistul Cugir ASU Poli bucurie 20În runda viitoare, „roş-albaştrii” evoluează vineri, pe terenul „lanternei roşii” Millenium Giarmata, unica echipă din serie ce a smuls puncte la Cugir, 2-2 în tur.

*Moldovan, a 9-a victorie din 11 jocuri pe banca „roş-albaştrilor”!

A fost al 11-lea meci al antrenorului Căin Moldovan pe banca tehnică a Metalurgistului şi a 9-a victorie. Sub comanda sa, ocupanta locului secund în ierarhie a înregistrat un singur eşec, pe „Cetate”, cu Performanţa Ighiu şi o remiză, la Cisnădie.

În materialul video de mai joc, puteţi afla mai multe detalii despre Metalurgistul Cugir şi lupta pentru promovare:

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea