Rămâi conectat

Sport

VIDEO Călin Moldovan, antrenor Metalurgistul Cugir după victoria din derby-ul cu ASU Poli Timişoara: „Avem echipă ce se bate cu argumente solide pentru locurile fruntaşe”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir şi-a atins scopul, a învins sub Drăgana liderul ASU Poli Timişoara, scor 2-1, în derby-ul Seriei a 4-a din Liga a 3-a şi s-a apropiat la două puncte de poziţia care asigură promovarea în eşalonul terţ. Calin Moldovan Metalurgistul Cugir1

Antrenorul Călin Moldovan a salutat atmosfera extraordinară din acest meci de pe Stadionul „CSO”, l-a lăudat pe „veteranul” Lucian Itu, care şi-a trecut în cont o dublă de senzaţie, dar rămâne cu picioarele pe pământ după acest succes important.

Citeşte şi: FOTO, LIVE-TEXT: Metalurgistul Cugir – ASU Poli 2-1 (1-0) “El Tigre” Lucian Itu a răpus liderul și a tranșat derby-ul de sub Drăgana!

„Vom vedea la vară dacă avem echipă de Liga a 2-a, dar un lucru este cert, avem o echipă care se bate cu argumente solide pentru locurile fruntașe. Am mai spus-o că promovarea nu se joacă în acest meci, dar aceste trei puncte ne dau încredere în continuare”, a apreciat principalul Cugirului.

Metalurgistul Cugir ASU Poli bucurie 20În runda viitoare, „roş-albaştrii” evoluează vineri, pe terenul „lanternei roşii” Millenium Giarmata, unica echipă din serie ce a smuls puncte la Cugir, 2-2 în tur.

*Moldovan, a 9-a victorie din 11 jocuri pe banca „roş-albaştrilor”!

A fost al 11-lea meci al antrenorului Căin Moldovan pe banca tehnică a Metalurgistului şi a 9-a victorie. Sub comanda sa, ocupanta locului secund în ierarhie a înregistrat un singur eşec, pe „Cetate”, cu Performanţa Ighiu şi o remiză, la Cisnădie.

În materialul video de mai joc, puteţi afla mai multe detalii despre Metalurgistul Cugir şi lupta pentru promovare:

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea