Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Flori de Ziua Femeii din partea liderului Mișcării Populare Alba, Clement Negruț: A fost și un test bun – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele MP Alba, deputatul Clement Negruț, a împărțit flori doamnelor și domnișoarelor din municipiul Alba Iulia  cu ocazia zilei de 8 Martie.

actiune MP02

Liderul MP Alba a spus, fiind întrebat, că a ajuns cu flori de 8 martie în multe zone publice, instituții publice și private, precizând că s-a intersectat chiar și cu primarul Mircea Hava în fața Primăriei Alba Iulia.

”Am zis, către ei, voi nu mergeți cu flori de 8 martie? A, stai, voi ați fost pe 7 martie”, a arătat Negruț.

Deputatul, care candidează din partea MP la Primăria Alba Iulia, a spus că acțiunea din acest an a fost și un bun test, afirmând că a fost încurajat de doamne în demersul său.

Negruț a adăugat că împarte flori, cu mare drag, în fiecare an, de Ziua Femeii, această acțiune fiind una pe care o apreciază foarte mult. ”Alături de ghiocei, le-am transmis și gândurile mele bune”, a arătat acesta.

[nggallery id=1741]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea