Rămâi conectat

Politică Administrație

Flori de Ziua Femeii din partea liderului Mișcării Populare Alba, Clement Negruț: A fost și un test bun – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele MP Alba, deputatul Clement Negruț, a împărțit flori doamnelor și domnișoarelor din municipiul Alba Iulia  cu ocazia zilei de 8 Martie.

actiune MP02

Liderul MP Alba a spus, fiind întrebat, că a ajuns cu flori de 8 martie în multe zone publice, instituții publice și private, precizând că s-a intersectat chiar și cu primarul Mircea Hava în fața Primăriei Alba Iulia.

”Am zis, către ei, voi nu mergeți cu flori de 8 martie? A, stai, voi ați fost pe 7 martie”, a arătat Negruț.

Deputatul, care candidează din partea MP la Primăria Alba Iulia, a spus că acțiunea din acest an a fost și un bun test, afirmând că a fost încurajat de doamne în demersul său.

Negruț a adăugat că împarte flori, cu mare drag, în fiecare an, de Ziua Femeii, această acțiune fiind una pe care o apreciază foarte mult. ”Alături de ghiocei, le-am transmis și gândurile mele bune”, a arătat acesta.

[nggallery id=1741]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea