Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Expoziția ”Lumini interioare” la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” Aiud – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Expoziția ”Lumini interioare” a fost vernisată, vineri, la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” Aiud.

expozitie Aiud14O expoziție cât inima unui anotimp a fost vernisată la Aiud. Natalia Bardi oferă privitorului, prin lucrările sale, o incursiune în lumea interioară a picturii, a trăirilor artistului și a nevoii de renaștere spirituală în fiecare prag de primăvară.

Trei dimensiuni compun clipele de lumină interioară produse de Natalia Bardi în această expoziție: zborul într-o lume în care cerul se contopește cu aripile copacilor, apa într-o lume în care trecerea timpului este încătușată în culoare și muzica naturii, într-o lume a unui anotimp trăit.

Citește și Mesaje de primăvară

Expoziția a fost prezentată de prof. Despina Stanciu și de sociologul Ioan Hădărig, fiind organizată de Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu”, Astra Despărţământul Ovidiu Hulea, Primăria Aiud și Uniunea Artiștilor Plastici.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupa 0 negativ. ”Pacienți cu diverse afecțiuni grave au nevoie de transfuzie pentru a supraviețui”

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupa 0 negativ. ”Pacienți cu diverse afecțiuni grave au nevoie de transfuzie pentru a supraviețui” Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat marți, 15 mai 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupa 0 negativ. ”În județul Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea