Rămâi conectat

Curier Județean

Cinci pescari, cercetați pentru braconaj pe râul Mureș   

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Vineri, în jurul orelor 22.00, poliţiştii Postului de Poliţie Ciugud, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Ceru Băcăinţi au oprit pentru control, o autoutilitară ce se deplasa pe DJ 107 A şi care era condusă de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Sibiu.

braconaj pesteÎn autoutilitară se mai aflau 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 53 de ani, din comunele Pian şi Vinţu de Jos, judeţul Alba.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii au găsit în portbagajul autovehiculului, o barcă pneumatică, mai multe unelte de pescuit, acumulatori, un aparat cu curent continuu precum şi 12 kilograme de peşte.

Se pare că, cei 5 bărbaţi au obţinut peştele şi albia râului Mureş, prin electrocutare,  folosindu-se de aparatul ce generează curent continuu şi de unelte interzise.

Faţă de cei 5 bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj piscicol (pescuit prin electrocutare), faptă prevăzută şi pedepsită de art., 65, alin. 1 din O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat care a înșelat o vârstnică cu peste 4.000 de euro, judecat după aproape 6 ani de la comiterea faptei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat care a înșelat o vârstnică cu peste 4.000 de euro, judecat după aproape 6 ani de la comiterea faptei Un bărbat specializat în infracțiuni de înșelăciune a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud. Fapta a avut loc în 18 noiembrie 2018, iar dosarul a trecut de faza camerei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea