Rămâi conectat

Curier Județean

Cinci pescari, cercetați pentru braconaj pe râul Mureș   

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vineri, în jurul orelor 22.00, poliţiştii Postului de Poliţie Ciugud, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Ceru Băcăinţi au oprit pentru control, o autoutilitară ce se deplasa pe DJ 107 A şi care era condusă de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Sibiu.

braconaj pesteÎn autoutilitară se mai aflau 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 53 de ani, din comunele Pian şi Vinţu de Jos, judeţul Alba.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii au găsit în portbagajul autovehiculului, o barcă pneumatică, mai multe unelte de pescuit, acumulatori, un aparat cu curent continuu precum şi 12 kilograme de peşte.

Se pare că, cei 5 bărbaţi au obţinut peştele şi albia râului Mureş, prin electrocutare,  folosindu-se de aparatul ce generează curent continuu şi de unelte interzise.

Faţă de cei 5 bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj piscicol (pescuit prin electrocutare), faptă prevăzută şi pedepsită de art., 65, alin. 1 din O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea