Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Tânărul din Alba implicat într-un accident grav la Suceva a decedat la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Tânărul de 21 de ani din județul Alba, implicat într-un accident grav accident de circulație petrecut în 4 februarie pe DN 2, în județul Suceava, a decedat la sfârșitul săptămânii trecute la Spitalul Judeţean Suceava.

accident DN2_2Din cercetările polițiștilor rutieri a reieșit că Fanuel Dumitrache se deplasa la volanul unui autoturism Renault Clio pe E 85, iar între Spătăreşti şi Praxia, şoferul s-a angajat în depăşirea unei maşini, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un camion MAN, condus regulamentar din sens opus.

Deși mediicii au făcut eforturi pentru a-I salva viața, din cazua leziunilor grave suferite, tânărul a decedat la spital. Dumnezeu să-l odihnească!

CITEȘTE ȘI: FOTO: Accident grav provocat pe DN2 de un tânăr din Alba

Sursa foto: www.informatiata.ro

Sursa: www.monitorulsv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea