Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Radu Todoran, candidatul ALDE la Primăria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Radu Matei Todoran a fost desemnat oficial candidatul ALDE (PLR+PC) pentru Primăria Alba Iulia la alegerile locale din luna iunie a.c.

Radu Todoran01

Anunțul a fost făcut joi, 4 februarie, într-o conferință de presă susținută de conducerea organizației județene Alba a ALDE, la care au participat co-președinții Ioan Uţiu și Daniel Narița, purtătorul de cuvânt Ladislau Koble și Constantin Talpaș.

ALDE Alba

Liderii din Alba ai partidului condus la nivel național de Călin-PopescuTăriceanu și Daniel Constantin susțin că ALDE va depune liste și candidați în toate localitățile din județ. Target-ul electoral al liberal-democraților este de minim 12 la sută din sufragii, procent care i-ar putea transforma în a treia forță politică din Alba.

 

Fost director la Apulum SA, în prezent om de afaceri și lector universitar, Radu Todoran este o figură publică cunoscută  în județ. La înființarea Partidului Liberal Reformator al lui Tăriceanu, în 2014, Todoran a trecut de la PSD la PLR, devenind președinte al PLR Alba Iulia și ulterior co-președinte ALDE Alba Iulia. Înainte de 2010, candidatul ALDE pentru funcția de primar la Alba Iulia a fost membru PD-L Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea