Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În CEWL, Slovanka MV – CSU Alba Iulia 60-82 | Echipa lui Miroslav Popov, calificată în Final Four-ul întrecerii europene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a învins astăzi, în deplasare, pe Slovanka Mlada Boleslav, scor 82-60 (22-16, 19-18, 19-13, 22-13) şi s-a calificatCSU Alba Iulia - Slovanka MB CEWL 10 în Final Four-ul Ligii Europei Centrale.

Vizitatoarele nu au avut emoții decât în primele 5 minute, când au fost conduse cu trei puncte (14-11), dar apoi studentele s-au instalat la timonă și s-au îndreptat autoritar spre un succes confortabil și firesc, ținând cont de diferența de valoare.

Ecartul la pauza mare era de 7 puncte, dar apoi, pe măsura trecerii timpului succesul a devenit tot mai concludent, CSU Alba Iulia bifând victoria ce asigura accederea matematică în „careul de ași” în al treilea an la rând.

A fost al 4-lea meci în cadrul Grupei A a CEWL, iar echipa albaiuliană are maximum de puncte înaintea ultimelor două întâlniri.

În săptămâna europeană, formaţia condusă de Miroslav Popov mai are de disputat întâlnirile cu VS Praha (locul trei) – joi, 28 ianuarie, ora 19.00 şi liderul de moment MBK Ruzomberok (din Slovacia) – sâmbătă, 30 ianuarie, ora 18.00.

Au marcat Branika Hazovic – 19 puncte,  Adriene Webb – 18, Swanta Dyer – 13, Sonia Ursu – 11, Jefimija Karakasevic – 7, Marta Fodor – 5, Jelena Antic – 4, Elena Dincă – 3, Vanessa Abel – 2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea