Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Un tânăr din Alba, pe locul 3 în lume la un concurs de măiestrie a barmanilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

barmanCugireanul Marian Antoniu a realizat recent un rezultat de invidiat, care l-a făcut cunoscut în întreaga lume. În cadrul unui concurs internațional de măestrie a barmanilor (Show Bartending) desfășurat în Austria, conjudețeanul nostru a obținut locul 3.

La eveniment au luat parte barmani din mai multe țări ale lumii, precum: Rusia, Marea Britanie, Italia, Olanda, Japonia, Croația, Cehia ș.a. ,,A fost o competiție extrem de dificilă, însă orele de antrenament și determinarea m-au ajutat să ajung pe podium. Acum mă pregătesc pentru următoarea competiție care va avea loc la Londra pe data de 31 ianuarie”, ne-a declarat maestrul.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Marian Antoniu are 29 de ani, a absolvit Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” Cugir, iar în urmă cu 6 ani a absolvit un curs de formare pentru barmani profesioniști din București, după care a lucrat în cluburi și cafenele din Timișoara, Cluj și în capitală. În 2012 a plecat în Germania pentru a-ș desăvârși pregătirea în acest domeniu unde l-a întâlnit pe multiplul campion al Germaniei, care l-a ajutat să se perfecționeze.

În 2014 și-a pus în joc abilitățile și talentul reușind să câștige titlul de ,,Best Newcomer” în Show bartending, iar un an mai târziu a devenit campion al Germaniei în bartending. ,,Sunt foarte bucuros și mândru să reprezint România și orașul meu natal peste hotare. Sper să o fac cu cât mai mult success și să arăt lumii că România este o țară deosebită și că are oameni talentați!” a afirmat Marian Antoniu. (C. P.)

[nggallery id=1548]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Oferte din SUA și Franța pentru creșterea capacității de producție a muniției de tip NATO la UM Cugir

Unirea Ziarul

Publicat

în

Oferte din SUA și Franța pentru creșterea capacității de producție a muniției de tip NATO la UM Cugir România face pași timizi pentru a crește producția de muniție de tip NATO. Cererea pe piața internațională a crescut semnificativ după invazia Rusiei în Ucraina, dar sunt cereri și la nivelul Armatei Române. Una dintre cele mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea