Rămâi conectat

Actualitate

ANM: VREMEA în Transilvania și la munte, până în 31 ianuarie. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 18 – 31 ianuarie, în toate regiunile țării.

Potrivit meteorologilor, în Transilvania, pe parcursul acestei săptămâni, vremea va fi deosebit de rece, geroasă în cursul nopților, când minimele vor fi în medie de -17 până la -10 grade Celsius. La amiază, temperaturile se vor menține negative, cu maxime de -5 pana la -3 grade.

Pentru partea a doua a intervalului de referinta, este estimata o incalzire usoara si treptata a vremii, astfel ca sunt de asteptat valori medii de -2 pana la un grad ziua si -12 pana la -8 grade Celsius noaptea.

Dupa data de 20 ianuarie va creste probabilitatea pentru ninsori slabe, temporare.

La munte , va fi, de asemenea, extrem de frig. Vor fi maxime termice de -10 pana la -8 grade Celsius si minime de -18 Celsius pana la -13 grade, in medie. Dupa data de 25 ianuarie, temperaturile vor fi in crestere usoara si treptata pana la valori medii de -7 pana la -2 grade ziua si -12 pana la -8 grade Celsius noaptea. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea