Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Oana Badea: Candidații PNL pentru primării devin președinți interimari. Ulterior se organizează alegeri

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidații desemnați de PNL pentru funcțiile de primari devin, automat, lideri interimari ai organizațiilor locale, a subliniat, luni, la radio Unirea FM, vicepreședintele PNL Alba Oana Badea.  

Oana Badea”E o decizie politică pe care PNL a luat-o la sfârșitul anului trecut. Poate că public nu se dorește a se spune acest lucru. Devine candidatul pentru primărie președinte interimar. Pentru că dorește o așezare a lucrurilor, o calmare pe perioada campaniei, ulterior se organizează alegeri, pentru numele lui Dumnezeu. Nimeni nu se poate instala pe votul unui scaun fără să aibă votul membrilor de partid. Problema este dacă aiudenii vor avea un primar care va face lucrurile așa cum și le doresc”, a afirmat Oana Badea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Noțiunea de ”copreședinte PNL” va dispărea, în Alba, de la începutul anului 2016, acesta fiind un nou pas în procesul de unificare a partidului, a afirmat copreședintele PNL Alba Mircea Hava la finalul anului 2015.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea