Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un tânăr din Cugir le-a dat bătăi de cap polițiștilor. L-au urmărit până a intrat într-un gard, apoi l-au imobilizat pe un câmp

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbătă, 2 ianuarie, în jurul orelor 22.10, poliţiştii posturilor de poliţie Săliştea şi Şibot, în timp de desfășurau activități de supraveghere a traficului rutier, pe DJ 705 E au observat un autoturism, fără numere de înmatriculare.

 

Potrivit IPJ Alba, “șoferul autoturismului nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi şi-a continuat drumul însă, la un moment dat a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a oprit într-un gard de pe strada Uliţa Mică din comuna Săliştea.

 

Acesta a încercat să-şi asigure scăparea, alergând pe câmpul din apropiere însă fost prins de poliţişti şi condus la sediul Postului de Poliţie Săliştea unde a fost identificat.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că H.P.A., de 24 de ani, din Cugir, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul pe care-l conducea nu este înmatriculat în circulaţie.

 

Totodată, în urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat, iar autoturismul a fost indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea