Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Udrea, la poliție, îmbrăcată în crăciuniță, a spus ce cadou a primit de la mama sa. ”Am avut un an fabulos”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Așa cum impun prevederile controlului judiciar, Elena Udrea a trecut și vineri dimineață, în ziua de Crăciun, la secția de Poliție.

Aceasta a aparut imbracata ca o craciunita, intr-o rochie rosie, cu o vesta de blanita alba. Jurnalistii prezenti in fata sectiei de politie au fost surprinsi insa de faptul ca Udrea nu purta tocuri, asa cum ne-a obisnuit. Ea a ales sa incalte adidasii primiti cadou de la mama sa.Elena Udrea in rosu

„Mama a zis ca e timpul sa cobor de pe tocuri in adidasi”, a marturisit Udrea.

Ea a mai precizat ca se va bucura de Craciun alaturi de familie, chiar daca trebuie sa se supuna restrictiilor controlului judiciar.

„Craciunul e acelasi, tot nu se schimba cu nimic nici cand ai restrictii cum am eu”, a spus Udrea.

Elena Udrea a mărturisit că în ciuda experienţelor prin care a trecut în 2015, a avut un an fabulos. „Am avut un an fabulos! Un an extraordinar, pentru ca am avut ocazii unice pe care nu foarte multi oameni le au, de a se cunoaste pe sine. Lucrurile prin care am trecut, le consider ca pe niste ocazii extraordinare de a ma cunoaste. Experientele pe care le-am trait te imbogatesc pe viata. Am avut un an fabulos. Sper ca anul viitor sa fie mai intelept pentru cei mai multi dintre noi”, a spus fostul ministru.

Sâmbătă, 26 decembrie, Elena Udrea va împlini 42 de ani. „Nu mai stiu de imi doresc de ziua mea. De la 40 de ani incoace nu-mi mai doresc mare lucru de ziua mea. Sa imi fie bine, sa am puterea de a ma bucura la fel de mult cum o fac in momentul acesta. Si sa pot sa fac in continuare lucrurile in care cred si care pentru mine sunt importante”, a spus Udrea.

Stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea