Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Beer Hunters a câștigat Cupa Crăciunului 2015 la baza „Winner’s Club Țălnar” | Gicu Grozav golgheter, Căt. Ștef – cel mai bun portar și Iuoraș – jucătorul turneului!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cupa Craciunului 2015 Winners Club Talnar 42Beer Hunters a câștigat a 11-a ediție a deja tradiționalei competiții de mini-fotbal „Cupa Crăciunului”, găzduită la baza sportivă „Winner’s Club Țălnar” din Alba Iulia, învingând în finală cu 5-3 (3-0) pe RMC 24.

Dacă echipa campioană va accede automat la turneul final al Cupei României la mini-fotbal, organizat de federația de profil, în schimb învinșii din ultimul act, cu un portar improvizat (Alexandru Circov) au suportat absența a 4 piese de bază, I. Grozav, V. Ignat, Potopea și I. Grozav – angrenați într-o altă competiție, la Sibiu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În finala mică, pentru locurile 3-4, Arnsberg a învins cu 3-1 (1-1), pe Joga Bonito. Atractivul turneu ce a reunit fotbaliști importanți din Alba (Industria Galda de Jos, Viitorul Sântimbru, Mureșul Vințu etc), dar și internaționali români, a avut și momente de spectacol Cupa Craciunului 2015 Winners Club Talnar 26oferite de trupa „Sendy Club”, în rol principal fiind și antrenorul Cornel Țănar care a schimbat câteva pase cu fiica sa mai mică.

Premii individuale au fost acordate pentru Gicu Grozav (RMC 24) – golgheterul turneului, cu 28 de reușite, Cătălin Ștef (Arnsberg) – cel mai bun portar, Marius Iuoraș (Beer Hunters) – cel mai bun jucător și Cash Converters – premiul fair play

Printre protagoniști s-au regăsit Gicu Grozav, Ciprian Selagea, Adrian Potopea, Andrei Cernea, Cătălin Ștef, Paul Păcurar, Mircea Oprea, Ionuț Grozav, Ionuț Bratima și mulți alții. Turneul s-a încheia cu o masă festivă oferită de către organizatori și sponsori: Winner’s Club Țălnar, Bergenbier, Pepsi, Vinul de Ciumbrud, Agras – Mezeluri Domnești, Club Stage, Sendy Club și Cafe Chic. Organizatorii multumesc și partenerilor media, Ziarul Unirea și Winner’s Magazin.

[nggallery id=1468]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea