Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Recital al soției lui Dacian Cioloș la Alba Iulia, cu puțin timp înainte ca acesta să devină premierul României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu mai puțin de o lună înainte ca soțul său să devină premierul României, Valerie Cioloş-Villemin încânta cu vocea ei publicul din Alba Iulia în cadrul unui spectacol organizat de Primărie  la Casa de Cultură a Studenților cu ocazia Zilei Încoronării.

 

Valerie si Dacian CiolosApariția ei discretă a scăpat atunci de asocierea cu Dacian Cioloș și a rămas una pur artistică. Valerie Cioloş-Villemin, în vârstă de 42 de ani, de naționalitate franceză, a interpretat câteva melodii de pe albumul „Grace”, acomaniată de un cor. Pe scenă a stat desculță, îmbrăcată într-o rochie albă.

YouTube video

 

Muzica este doar una dintre pasiunile frumoasei franțuzoaice, care este expert în agricultură, conform profilului de Linkedin fiind în acest moment consultant independent.

 

Valerie s-a cunoscut cu Dacian în Franța și s-au căsătorit în anul 2000. Nu au încă copii, deși actualul premier al României declara într-un interviu realizat în urma cu câțiva ani că el și soția sa își doresc acest lucru. (BP)

 

Credit video: cont youtube – Cristina Nicola


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha. Tribunalul Alba a ridicat dreptul de administrare al societății

Unirea Ziarul

Publicat

în

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha. Tribunalul Alba a ridicat dreptul de administrare al societății Judecătorul sindic de la Tribunalul Alba, care judecă procedura insolvenței societății Parc Residence Alpha SRL Alba Iulia, a admis o cerere a comitetului creditorilor privind ridicarea dreptului de administrare al firmei. Hotărârea a fost pronunțată în 10 iulie 2024 și poate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea