Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – CS Ineu 1-0 (0-0) | Necșulescu, gol de trei puncte sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir - CS Ineu 11Metalurgistul Cugir a învins la limită pe CS Ineu, în etapa a 13-a a Seriei a 4-a a Ligii a 3-a, scor 1-0 (0-0). Golul de trei puncte a fost semnat de Necșulescu (56). Elevii lui Călin Moldovan aveau de luat o revanşă după scurcircuitul din derby-ul judeţean cu Performanţa Ighiu.

*Călin Moldovan: „Victorie meritată”

Meci greu pentru că am ratat foarte mult, având vreo 5 ocazii monumentale. Când nu dai gol, atunci permiți adversarului să spere. CS Ineu nu avea nimic de pierdut, iar noi eram obligați să învingem după sincopa cu Performanța Ighiu. A fost și un penalty clar care nu ni s-a acordat. Sunt mulțumit de evoluție, de dorință, de implicare. Ineuanii au afirmat după meci că a fost cel mai bun meci al lor”, a declarat Călin Moldovan.

*Goșa n-a fost lăsat să joace de arbitru!

Startul jocului a fost întârziat 5 minute, deoarece centralul (cel care îl eliminase pe Călin Moldovan în partida cu Pandurii 2 Tg. Jiu) nu i-a permis lui Goșa să joace din pricina vizei medicale, deși aceasta fusese „OK” în restul campionatului.

*1-0, MIN: 56: NECȘULESCU deschide scorul cu un șut de la 18 metri, în dreapta portarului, după un corner respins de golakeeperul advers

*min. 43: Șuteu, din 6 metri ratează cea mai mare ocazie a gazdelor

*min. 39: Huțanu a tras razant cu bara de la 20 de metri

*min. 25: Șuteu șut respins de portar în corner

Startul partidei a fost întârziat 6 minute, din pricina problemelor cu viza medicală a lui Goșa, substituit de Piko în formula de start.

Metalurgistul: Tiut – Bold, Piko, Șt. Radu, Huțanu, Afrapt (54, L. Moldovan), Chelaru, Necșulescu, Șuteu (90+1, M. Neagu), Itu (82, Tăban), Cîrstean (64, I. Radu); rezerve Dragotă –  Ghergar,  Negru.

CS Ineu: Bujor – Popovici, Will, Tudoroiu, Hulbăr, Bier (76, Mașniță), Zdrențan, Cocsis (46, Filimon), Stămaia, Huțanu, Cioboată (22, Clej); rezerve Pușcaș – Bun, Talpaș. Filimon, Cleș, Mașniță.

Metalurgistul nu a renunțat la gândurile de promovare. De când pe banca tehnică s-a instalat Călin Moldovan, echipa din județul Alba a avut o singură sincopă, chiar etapa precedentă în derby-ul județean cu Ighiul. Teoretic, „roș-albaștrii” sunt răniți și nu concep să mai piardă teren în fața primelor clasate, ASU Poli și Național Sebiş

Foto: Sorin GIURCĂ

[nggallery id=1301]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea