Rămâi conectat

Actualitate

Tâlharul pe bicicletă din Alba Iulia reținut de polițiști. I-a smuls portmoneul unei tinere pe stradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe G.G., de 25 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unei fapte de tâlhărie, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată în seara zilei de 30 octombrie 2015.

 

Potrivit IPJ Alba, “în sarcina acestuia s-a reținut faptul că în jurul orelor 18.20, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, pe b-dul Republicii din Alba Iulia, i-a smuls portmoneul unei tinere care se deplasa pe jos. Victima s-a prins de portbagajul bicicletei, moment în care a fost lovită de către G.C., care și-a abandonat bicicleta și și-a asigurat scăparea.

 

Polițiștii l-au identificat cu operativitate pe suspect și l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 01 noiembrie l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

 

Ulterior, G.C. a fost prezentat instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus faţă de el, măsura preventivă a arestului la domiciliu.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători CFR Călători a anunțat joi că se acordă reduceri de 20% în perioada 4 – 18 iulie celor care cumpără Interrail Global Pass sau One Country Pass, abonamente pentru călătorii cu trenul în ţările europene, cu valabilitate începând din 1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea