Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Apa s-ar putea ieftini. Ministrul Finantelor vrea să scadă TVA-ul la 9%

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Finantelor Publice Eugen Teodorovici a declarat în cadrul unei conferințe că se ia în considerare scăderea TVA-ului la apă de la 24% la 9% pentru toți consumatorii.

apa potabila.php„Vom mai discuta despre TVA la apa, a fost o idee lansata de reducere la 9% a TVA pentru apa. Acesta ar fi, din punctul meu de vedere, un sprijin foarte important pentru agricultura, mai ales daca vorbim despre sistemul de irigatii. Sunt convins ca si reducerea TVA la 9% pentru apa ar fi un imbold foarte important (…)

Impactul bugetar ar fi de 250 de milioane de lei, dar impactul în tot ce inseamna preţuri, mai ales iî alimentaţie va fi major, având în vedere că apa este folosită în multe sectoare de producţie”, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, in cadrul unei conferinte organizate de Mediafax. (BT)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea