Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Premierul Ponta se pregătește să remanieze Guvernul. Vezi care sunt miniștrii vizați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Victor Ponta se pregătește să remanieze Guvernul! Nu pentru că așa ar vrea el ci, mai mult, pentru că așa e ordinul din PSD. O confirmă senatorul Daniel Savu, care spune că Victor Ponta e obligat să se revanșeze față de cei care l-au susținut după ce și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD.

sedinta-guvern-ponta”Robert Cazanciuc, ministrul Justiției, va fi, probabil, unul dintre cei remaniați. Mai sunt unii miniștri vizați pentru îmbunătățirea imaginii Guvernului și ca să dea satisfacție celor care conduc acum PSD.

E nevoie de o remaniere pentru a întări puțin imaginea Guvernului. E o cerere și din interiorul PSD, dar și din interiorul Guvernului. Victor Ponta ne-a lăsat în off-side când și-a dat demisia și a avut loc o cădere în ochii celor care l-au votat și l-au susținut în partid. El acum trebuie să se revanșeze puțin: ai pus miniștri și nu ne-ai consultat! Nu e vorba doar despre miniștri PSD. Există o nemulțumire și față de Daniel Constantin, ministrul Agriculturii. El e contestat din teritoriu, oamenii sunt nemulțumiți de modul în care au fost tratați”, a spus Savu la Antena 3. (Z.U.)

Surse: zstiripesurse.ro; antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii Ministerul Muncii a oficializat că mini-vacanța de Paște va fi de 6 zile pentru români și în acest an. Această decizie a fost luată pentru a crea o „punte” între 1 mai și sărbătorile pascale. Citește și: Mesaje de Paste fericit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea