Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Un șofer cu alcoolemie de 0,78 mg/l a ”parcat” într-o altă mașină, la Cetatea de Baltă

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Vineri noaptea, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Jidvei, au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că pe raza comunei Cetatea de Baltă s-a produs un accident de circulaţie.

accident alcoolemieLa faţa locului s-a stabilit că Z.I., de 30 ani, din comuna Cetatea de Baltă, în timp ce conducea un autoturism a avut alte preocupări în timpul condusului, acroşând un alt autoturism ce se afla parcat regulamentar pe partea dreaptă a străzii, provocând avarii ambelor autoturisme.

La testul efectuat cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care Z.I. a fost condus la Spitalul Municipal Blaj, pentru recoltare de mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoana având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. (Z.U.)

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea