Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

FOTO: România – Finlanda 1-1 (0-0) | O nouă dezamăgire „tricoloră” pe Național Arena, pericol de ratare a calificării!

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

România dezamăgește din nou în preliminariile Euro 2016, remizând acasă, pe „Național Arena” cu Finlanda scor 1-1 (0-0). Romania - Finlanda preliminarii CE 153

„Tricolorii” au ratat copios la ultimul meci acasă din aceste preliminarii și riscă să piardă calificarea la Campionatul European de anul viitor.

Portarul advers Hradecky a făcut minuni între buturile nordicilor, care ne-au taxat în minutul 66, printr-un contraatac fructificat de Pohjanpalo. În minutul 90, Hoban a înscris din apropiere, salvând un punct.

*Record de asistență, dar și de dezamăgire

„Național Arena” a fost luată cu asalt de peste 54.000 de spectatori, stabilindu-se recordul de asistență al arenei. Atmosfera creată de fanii naționalei a fost una fabuloasă, incendiară, însă, dezamăgirea semi-eșecului a fost pe măsură.

*”Demisia, demisia”

Răbdarea unui public admirabil a ajuns la capăt, fanii scandând în final, în câteva rânduri „Demisia, demisia”!

România s-a chinuit până în prelungiri, părând că nu este capabilă să înscrie, deși și-a creat ocazii, a dezamăgit prin acest pas fals, într-un meci în care putea desface șampania calificării.

Trupa lui Iordănescu este pe locul secund în grupă și este obligată să învingă în Feroe, pentru a se califica. Dacă nu marcam prin Hoban, eram la egalitate de puncte cu Ungaria (2-1 cu Feroe), maghiarii fiind avantajați de rezultatele directe.

Foto: Lucian DANCIU

[nggallery id=1096]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Mediaș, derby-ul Seriei 7, pe „Cetate”! CIL Blaj, joc intern cu ACS Tg. Mureș, deplasări pentru Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Mediaș, derby-ul Seriei 7, pe „Cetate”! CIL Blaj, joc intern cu ACS Tg. Mureș, deplasări pentru Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia, în runda a cincea din Liga 3 Etapa a cincea a eșalonului terț programează sâmbătă, pe „Cetate”, derby-ul Seriei 7, între primele două clasate, CSM Unirea Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea