Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț: Anticipez că vineri, cel târziu sâmbătă, Traian Băsescu se va înscrie în PMP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Basescu si Negrut03Traian Băsescu se va înscrie în PMP vineri, cel târziu sâmbătă, a afirmat, joi, vicepreședintele PMP Clement Negruț, precizând că face această declarație bazându-se pe afirmațiile fostului președinte.

Deputatul Clement Negruț a mai spus că a fost invitat vineri, la ora 10.00, la București, la partid, ocazie cu care anticipează că Băsescu va semna adeziunea de membru.

”Mâine (n.r. vineri) avem o întâlnire la partid foarte importantă. Eu anticipez că mâine se va întâmpla evenimentul, dacă nu sâmbătă. Domnul președinte a spus că până în 10 octombrie”, a afirmat Negruț.

Cu Traian Băsescu în partid ”viitorul sună bine”, este de părere Negruț.

”M-aș bucura să se întâmple cât mai repede lucrul acesta pentru că există un nivel de așteptare în rândul societății și în rândul membrilor de partid”, a mai spus deputatul PMP de Alba. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea