Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Card de sănătate pentru copii, de anul viitor. Ministrul Sănătății: ”Vrem să extindem varianta informatică şi pentru categoria 0-18 ani”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

copilCardul de sănătate ar putea fi extins şi pentru copiii cu vârsta între 0 şi 18 ani, iar acesta ar putea fi emis cel mai probabil din 2016.

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a declarat miercuri, 30 septembrie, că ia în calcul extinderea cardului de sănătate pentru copii, această măsură putând fi implementată cel mai probabil în lunile martie-aprilie anul viitor.

„Vreau să extindem varianta de card, varianta informatică și pentru categoria 0-18 ani. Ne gândim să facem lucrul acesta de anul viitor, probabil dau orientativ lunile martie-aprilie anul viitor, când ar putea intra în vigoare”, a afirmat Nicolae Bănicioiu.

Ministrul a spus că, în prezent, se lucrează la identificarea celei mai ușoare modalități de implementare a acestei măsuri.

„Identificăm în momentul de față modalitatea cea mai ușoară de implementare”, a afirmat Bănicioiu. (C.M.)

sursa:agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea