Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Card de sănătate pentru copii, de anul viitor. Ministrul Sănătății: ”Vrem să extindem varianta informatică şi pentru categoria 0-18 ani”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

copilCardul de sănătate ar putea fi extins şi pentru copiii cu vârsta între 0 şi 18 ani, iar acesta ar putea fi emis cel mai probabil din 2016.

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a declarat miercuri, 30 septembrie, că ia în calcul extinderea cardului de sănătate pentru copii, această măsură putând fi implementată cel mai probabil în lunile martie-aprilie anul viitor.

„Vreau să extindem varianta de card, varianta informatică și pentru categoria 0-18 ani. Ne gândim să facem lucrul acesta de anul viitor, probabil dau orientativ lunile martie-aprilie anul viitor, când ar putea intra în vigoare”, a afirmat Nicolae Bănicioiu.

Ministrul a spus că, în prezent, se lucrează la identificarea celei mai ușoare modalități de implementare a acestei măsuri.

„Identificăm în momentul de față modalitatea cea mai ușoară de implementare”, a afirmat Bănicioiu. (C.M.)

sursa:agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiții cu o zi înainte de Florii: Se fac plăcinte cu mere și se dau de pomană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiţii în sâmbăta Floriilor – se fac plăcinte cu mere şi se dau de pomană • Istoricul sărbătorii „Moșii de Florii” Sâmbăta lui Lazăr este sărbătorită de creștini-ortodocși cu o zi înainte de Duminica Intrării lui Hristos în Ierusalim (Duminica Floriilor) și reprezintă puntea de legătură între Postul Paștelui și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea