Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: O geantă de peste 100 de kg, îmbrăcată în aur și cristale Swarovski, ATRACȚIA târgului ”Bag Expo” de la Alba Iulia. Peste 2000 de genți și accesorii, expuse la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

exozitie genti alba mall42Cea mai mare expoziţie internaţională de genţi, ”Bag Expo”, are loc în aceste zile la Alba Iulia, în Centrul Comercial Alba Mall. O geantă extravagantă, de dimensiuni record, îmbrăcată manual în foiţă de aur şi cristale Swarovski, precum și alte peste 2000 de produse din piele, poșete și accesorii, pot fi admirate, dar și achiziționate de la târg de iubitoarele de fashion. Produsele menite să satisfacă și cele mai pretențioase cliente au fost realizate în mare parte în România, dar și în Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India, Slovacia şi Polonia.

Principala atracție a târgului ”Bag Expo” de la Alba Mall este o geantă de dimensiuni impresionate, unică în lume, realizată manual, care îmbină marochinăria cu arta bijutierilor. Îmbrăcată în foiță de aur și decorată cu cristale Swarovski, impresionanta geantă are o dimensiune de 3 metri şi o exozitie genti alba mall09greutate de peste 100 de kilograme. Potrivit organizatorului Ciprian Timișescu, ”cristalele swarovski au fost bătute efectiv bucată cu bucată, iar foiţa de aur a fost lipită din aproape în aproape”. O echipă de 6 persoane a lucrat la ea mai bine de o lună de zile. Valoarea genţii ajunge la 15.000 euro.

Pe lângă aceast exponat unicat, doamnele și domnișoarele mereu în căutare de genţi şic au posibilitatea să aleagă din alte peste 2000 de genţi şi accesorii. ”Târgul este locul în care fiecare îşi va găsi geanta care i se potriveşte, indiferent de gen, vârstă sau ocazie”, spun organizatorii.

Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile Bag Expo pentru clienţi.

exozitie genti alba mall41Nici domnii nu au fost uitaţi, aceştia găsind la târg numeroase articole special create pentru a răspunde fiecărui stil masculin.

De asemenea, cei interesaţi vor putea admira şi achiziţiona o gamă extinsă de articole realizate handmade, croşetate, împletite, cu aplicaţii, motive etno, cusături şi alte detalii.

Preţurile variază în funcţie de complexitatea modelului ales. Pentru portmonee prețurile pornesc de la 20 de lei și ajung până la 120 lei, în timp ce pentru genți prețul poate ajunge chiar și la 1500 de lei pentru cele din piele.

Cei care doresc să viziteze expoziția o pot face până în data de 27 septembrie.

[nggallery id=1022]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea