Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO/ VIDEO: Co-președintele PNL Alina Gorghiu, prezentă, duminică, în județul Alba – Participă la inaugurarea unei secții renovate a spitalului din Cugir și la Festivalul ”Toamna Cugireană”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Co-președintele PNL Alina Gorghiu se află, duminică, în județul Alba. La conferința de presă susținută la sediul partidului din Alba Iulia, liderul liberalilor a anunțat că va participa la inaugurarea unei secții recent renovate a spitalului din Cugir.

Alina Gorghiu017Alina Gorghiu a declarat că în opinia sa, unitatea medicală din Cugir este un ”simbol al solidarității locale, împreună cu administrația”, deoarece în 2010 a existat o mobilizare generală la nivel local pentru a împiedica închiderea spitalului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Mă bucur să văd că primăria s-a implicat în modernizarea acestui spital și îmi dă speranțe că lucrurile se pot schimba în sistemul de sănătate din România”, a spus co-președintele PNL.

După vizita la spital, Alina Gorghiu va fi oaspetele localnicilor la manifestările ce se desfășoară în cursul zilei, în cadrul Festivalului ”Toamna Cugireană”. (Z.U.)

[nggallery id=1015]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea