Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO/ VIDEO: Co-președintele PNL Alina Gorghiu, prezentă, duminică, în județul Alba – Participă la inaugurarea unei secții renovate a spitalului din Cugir și la Festivalul ”Toamna Cugireană”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Co-președintele PNL Alina Gorghiu se află, duminică, în județul Alba. La conferința de presă susținută la sediul partidului din Alba Iulia, liderul liberalilor a anunțat că va participa la inaugurarea unei secții recent renovate a spitalului din Cugir.

Alina Gorghiu017Alina Gorghiu a declarat că în opinia sa, unitatea medicală din Cugir este un ”simbol al solidarității locale, împreună cu administrația”, deoarece în 2010 a existat o mobilizare generală la nivel local pentru a împiedica închiderea spitalului.

”Mă bucur să văd că primăria s-a implicat în modernizarea acestui spital și îmi dă speranțe că lucrurile se pot schimba în sistemul de sănătate din România”, a spus co-președintele PNL.

După vizita la spital, Alina Gorghiu va fi oaspetele localnicilor la manifestările ce se desfășoară în cursul zilei, în cadrul Festivalului ”Toamna Cugireană”. (Z.U.)

[nggallery id=1015]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea