Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În cele din urmă, Cornel Ţălnar instalat antrenor la Concordia Chiajna | Albaiulianul l-a înlocuit pe Maius Baciu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tehnicianul albaiulian Cornel Țălnar este noul antrenor al echipei Concordia Chiajna, el înlocuindu-l în această funcție pe Marius Baciu, informează clubul ilfovean pe site-ul oficial. Cornel Țălnar va fi ajTalnar Concordia Chiajna 2utat pe banca tehnică de Laurențiu Diniță (antrenor secund), Constantin Niculae (preparator fizic) și Radu Sărdescu (antrenor cu portarii). Informația a fost publicată de GSP.

Chiajna se află pe poziţia a 10-a, cu 8 puncte după nouă etape şi i-a transferat pe Grădinaru (Steaua) şi Val. Lazăr (Dinamo). Runda viitoare va juca pe teren propriu, cu FC Botoşani, pe 12 septembrie.

Instalarea „Ţânţarului” (58 de ani) pe banca tehnică a prim-divizionarei a fost vehiculată şi în urmă cu trei săptămâni, când a fost foarte aproape de a se produce schimbul de antrenori ex-unirişti pe banca tehnică. Marius Baciu s-a aflat aproape de a fi demis, după numai 5 etape, dar a câştigat jocul cu Pandurii Tg. Jiu. Conducerea ilfovenilor este nemulţumită de cum s-a descurcat echipa în acest debut de sezon şi a decis să îi rezilieze contractul lui Baciu, care conducea echipa din luna aprilie. Ultima echipă pregătită de Cornel Țălnar a fost FC Brașov, în 2014. Cele mai importante formaţii pe care le-a pregătit sunt Dinamo și “U” Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea