Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Cale întoarsă: Marius Cristea a ajuns iar la Mureşul Vinţu de Jos, de la Performanţa Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mijlocaşul Marius Cristea  (26 de ani) a revenit la Mureşul Vinţu de Jos, echipă pe care o părăsise în luna iulie pentru a accepta propunerea venită de la Performanţa Ighiu.Marius Cristea Muresul Vintu de Jos

Fotbalistul s-a întors astfel sub comanda lui Mihai Manea, oportunitatea de a lucra iar cu antrenorul albaiulian cântărind decisiv în luarea deciziei. Fotbalist de creaţie, bun servant, M. Cristea a jucat în prima etapă a Ligii a 3-a, ultimele 7 minute ale disputei Performanţa Ighiu – Pandurii Tg. Jiu 2, scor 1-1. „Marius a insistat să revină şi sunt mulţumit că va îmbrăca iar tricoul Mureşului. Este un fotbalist important în linia mediană„, a precizat Mihai Manea, antrenorul Mureşului. De fapt, Cristea a plecat de la Mureşul după ce Manea a anunţat că renunţă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Coechipier, adversar în Supercupă, coechipier

Golgheter al Vinţului în ediţia precedentă, cu 17 reuşite, Cristea s-a aflat cu prilejul Supercupei AJF Alba în postura de oponent al foştilor coechipieri de la Mureşul, Performanţa impunându-se la Galtiu. Jucătorul a a fost atunci adversar al celor ce-i vor fi iarăşi colegi. Performanţa şi Mureşul s-au duelat campionatul trecut pentru promovarea în Liga a 3-a, iar acum sunt în relaţii cordiale, Hârciagă şi Nemeş fiind împrumutaţi la Mureşul de echipa de Liga a 3-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea