Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE| Accident rutier la Vălișoara: O persoană încarcerată după o coliziune între două autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane s-a produs, marți după-amiază, pe DJ 107 M, pe raza localității Vălișoara.

accident01Din primele informații este vorba despre o coliziune între două autoturisme. La locul evenimentului au intervenit și pompierii din Aiud.

Se efectuează cercetări.

UPDATE 1: Coliziunea s-a produs între o Dacia Logan care se deplasa dinspre Rimetea spre Aiud și un Citroen. În urma impactului un pasager din Logan a rămas încarcerat iar o altă persoană, pasageră în cealaltă mașină, a suferit leziuni ușoare.

UPDATE 2: În urma cercetărilor efectuate la locul accidentului s-a stabilit că șoferu Daciei – S.O., în vârstă de 38 de ani, din Sibiu, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, în condițiile unui carosabil umed, și a intrat pe contrasens unde a acroșat autoturismul Citroen C4, condus de S.A., de 54 de ani, din Ungaria. Pasagerul rănit din Dacia Logan – S.A., de 65 de ani, din Sibiu, a suferit traumatisme ușoare la nivelul capului, toracelui și bazinului, iar S.C.M., în vârstă de 49 de ani, din Ungaria, pasager în Citroen, a suferit un traumatism toracic. Cei doi răniți au fost transportați la Spitalul din Aiud, pentru investigații suplimentare și tratament medical de specialitate. (Z.U.)

 

 

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE cu URARI și FELICITARI de Florii 2024: Trimite un mesaj prin SMS persoanelor care își serbează onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de FLORII • URARI de Florii și FELICITARI de Florii 2024: Mesaj de Florii prin SMS persoanelor care își serbează onomastica Credincioșii sărbătoresc duminică, Floriile, ocazie cu care le poți trimite un mesaj, o urare, o felicitare, persoanelor care își serbează onomastica. Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea