Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE| Accident rutier la Vălișoara: O persoană încarcerată după o coliziune între două autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane s-a produs, marți după-amiază, pe DJ 107 M, pe raza localității Vălișoara.

accident01Din primele informații este vorba despre o coliziune între două autoturisme. La locul evenimentului au intervenit și pompierii din Aiud.

Se efectuează cercetări.

UPDATE 1: Coliziunea s-a produs între o Dacia Logan care se deplasa dinspre Rimetea spre Aiud și un Citroen. În urma impactului un pasager din Logan a rămas încarcerat iar o altă persoană, pasageră în cealaltă mașină, a suferit leziuni ușoare.

UPDATE 2: În urma cercetărilor efectuate la locul accidentului s-a stabilit că șoferu Daciei – S.O., în vârstă de 38 de ani, din Sibiu, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, în condițiile unui carosabil umed, și a intrat pe contrasens unde a acroșat autoturismul Citroen C4, condus de S.A., de 54 de ani, din Ungaria. Pasagerul rănit din Dacia Logan – S.A., de 65 de ani, din Sibiu, a suferit traumatisme ușoare la nivelul capului, toracelui și bazinului, iar S.C.M., în vârstă de 49 de ani, din Ungaria, pasager în Citroen, a suferit un traumatism toracic. Cei doi răniți au fost transportați la Spitalul din Aiud, pentru investigații suplimentare și tratament medical de specialitate. (Z.U.)

 

 

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea