Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: „Careu” pentru Performanța Ighiu în Supercupa AJF Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Performanța Ighiu a câștigat a 4-a ediție a Supercupei AJF Alba, la Galtiu, impunându-se pentrPremiere Supercupa92u a 4-a oară împotriva rivalei Mureșul Vințu. Intrat în teren de 6 minute, ex-uniristul George Negură l-a învins cu un șut de senzație pe Vlad Ignat, în minutul 75 și a adus un nou trofeu în panoplia nou-promovatei în Liga a 3-a.

*Himcinschi: „Nu mă așteptam la o asemenea replică”

Adorian Himcinschi s-a arătat surprins de replica primită din partea Mureșului, în condițiile în care Performanța era cotată drept favorită netă. „Nu mă așteptăm ca Mureșul să aibă o opoziție atât de Premiere Supercupa87puternică. Mai avem multe de pus la punct, îmi felicit echipa și aștept evoluții convingătoare și în Liga a 3-a. Se simte oboseala din pregătire, însă din acest punct de vedere nu am atins apogeul. Marius Cristea este în acest moment jucătorul nostru„, a spus Adorian Himcinschi.

*Manea: „Ne-am ridicat la nivelul adversarului”

Antrenorul Mihai Manea nu a fost dezamăgit de eșecul suferit împotriva Performanței. „Nu există niciun complex Performanța Ighiu, în ceea ce ne privește. Noi ne-am atins scopul, ne-am ridicat în multe momente la înălțimea oponentului, unul foarte valoros. Jocul a fost un test extrem de util, dar am reușit să dăm o replică serioasă adversarilor. Să nu uităm că noi suntem abia la începutul pregătirii, spre deosebire de Performanța„, a precizat Mihai Manea.

[nggallery id=844]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanca Andreea Fleșer, campioană națională universitară la baschet feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanca Andreea Fleșer a devenit campioană națională universitară la baschet feminin și va evolua la Campionatul European Universitar în Ungaria Andreea Fleșer, baschetbalista originară din Aiud, a devenit campioană națională universitară cu echipa Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București – Universitatea Pitești. Turneul final s-a disputat la Oradea, cu participarea a 5 echipe, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea