Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: „Careu” pentru Performanța Ighiu în Supercupa AJF Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanța Ighiu a câștigat a 4-a ediție a Supercupei AJF Alba, la Galtiu, impunându-se pentrPremiere Supercupa92u a 4-a oară împotriva rivalei Mureșul Vințu. Intrat în teren de 6 minute, ex-uniristul George Negură l-a învins cu un șut de senzație pe Vlad Ignat, în minutul 75 și a adus un nou trofeu în panoplia nou-promovatei în Liga a 3-a.

*Himcinschi: „Nu mă așteptam la o asemenea replică”

Adorian Himcinschi s-a arătat surprins de replica primită din partea Mureșului, în condițiile în care Performanța era cotată drept favorită netă. „Nu mă așteptăm ca Mureșul să aibă o opoziție atât de Premiere Supercupa87puternică. Mai avem multe de pus la punct, îmi felicit echipa și aștept evoluții convingătoare și în Liga a 3-a. Se simte oboseala din pregătire, însă din acest punct de vedere nu am atins apogeul. Marius Cristea este în acest moment jucătorul nostru„, a spus Adorian Himcinschi.

*Manea: „Ne-am ridicat la nivelul adversarului”

Antrenorul Mihai Manea nu a fost dezamăgit de eșecul suferit împotriva Performanței. „Nu există niciun complex Performanța Ighiu, în ceea ce ne privește. Noi ne-am atins scopul, ne-am ridicat în multe momente la înălțimea oponentului, unul foarte valoros. Jocul a fost un test extrem de util, dar am reușit să dăm o replică serioasă adversarilor. Să nu uităm că noi suntem abia la începutul pregătirii, spre deosebire de Performanța„, a precizat Mihai Manea.

[nggallery id=844]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia. *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea