Rămâi conectat

Actualitate

Aproape 4 milioane de lei venituri suplimentare la bugetul de stat

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    În luna octombrie a acestui an, Activitatea de Inspecţie Fiscală Alba a stabilit suplimentar pentru bugetul general consolidat al statului obligaţii de plată de 3.988.000 lei. Un număr de 6 cazuri au fost înaintate instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate. În perioada 1 ianuarie – 31 octombrie a.c., Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Alba, prin Activitatea de Inspecţie Fiscală, a încheiat, la finalizarea inspecţiilor fiscale, controalelor inopinate, controalelor încrucişate şi cercetărilor la faţa locului un număr de 175 acte de control. Rezultatele inspecţiilor fiscale s-au concretizat în stabilirea unor venituri suplimentare pentru bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 3.988.000 lei, astfel: 3.147.000 lei diferenţe de impozite, taxe şi contribuţii sociale; 814.000 lei reprezentând accesorii aferente diferenţelor calculate şi 27.000 lei valoarea celor 23 de amenzi aplicate.
Pentru prejudicii create bugetelor administrate de ANAF, în sumă totală de 2.129.000 lei, DGFP Alba – Activitatea de Inspecţie Fiscală a înaintat 6 cazuri instituţiilor abilitate, pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate. De asemenea, în luna octombrie 2011, inspectorii fiscali au soluţionat 34 deconturi pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată cu control anticipat şi ulterior, în valoare totală de 2.516.000 lei, fiind respinsă la rambursare suma totală de  941 milioane lei. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea