Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Băiţa a eliminat Ighiul din Cupa României, scor 2-1 | Şoimul a „zburat” Performanţa

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu a fost eliminată din turul secund al Cupei României, după 1-2 pe terenul echipei Şoimul Băiţa (HD).

Soimul Baita-Performanta Ighiu74
Cel de-al doilea meci oficial al trupei lui Adorian Himcinschi nu a fost cu noroc, deşi partida părea la discreţia oaspeţilor.

R. David a deschis scorul în min. 5 la capătul unei acţiuni colective, însă fostul unirist, C. Pepenar, antrenorul-jucător al hunedorenilor a egalat două minute mai târziu cu un eurogol.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În min. 15, R. David a pătruns în careu şi a fost faultat de un adversar, iar centralul partidei a indicat punctul cu var. S. Turuş a şutat violent, însă mingea a izbit trasnversala.

În min. 21, fostul jucător al Viitorului Sântimbru, I. Pisoiu l-a deschis excelent în adâncime pe acelaşi Pepenar, care a controlat excelent balonul şi a destabilizat defensiva ighienilor, după care l-a învins cu mult calm pe R. Unchiaş.

Jocul a devenit unul de uzură, Performanţa a încercat să se avânte în atac şi deşi a ratat câteva ocazii bune de a marca, Şoimul Băiţa a reuşit să ţină de rezultat şi să se califice in-extremis în faza următoare a Cupei României.

Himcinschi: Am avut o evoluţie ştearsă

Adorian Himcinschi s-a agitat pe întreaga durată a meciului pe margine şi a încercat să îşi trezească elevii, care au avut o evoluţie neconvingătoare. „Am avut o evoluţie ştearsă şi în mare măsură nu sunt mulţumit de evoluţia fotbaliştilor mei. Credeam că experienţa şi ambiţia noastră îşi poate spune cuvântul în această partidă, dar nu a fost aşa. Acest rezultat ar trebui să ne trezească şi este bine că detectăm problemele în astfel de meciuri, pentru că avem la dispoziţie o lună de zile să îndreptăm toate punctele nevralgice”, a precizat Adorian Himcinschi, antrenorul Performanţei Ighiu.

Performanţa Ighiu (antrenor Adorian Himcinschi): R. Unchiaş – Hîrciagă (46, D. Nemeş), Potopea, O. Turuş,  Toma, Moga (34, R. Morar), Oniche, M. Cristea (4, Brânză), Bălaş (70, Birk), S. Turuş, R. David.

[nggallery id=794]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea