Rămâi conectat

Ştirea zilei

Liviu Dragnea este noul președinte interimar al PSD – a primit 65 de voturi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Liviu Dragnea a fost ales președinte interimar al PSD. Fostul coordonator politic  al formațiunii a câștigat competiția cu Rovana Plumb, cea care ocupa această funcție după demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului.

dragnea-Dragnea a primit cele mai multe voturi, deși a intrat al doilea în cursă și în ciuda susținerii publice pe care Victor Ponta și-a manifestat-o față de Rovana Plumb. Vot final: 65 la 18 şi 2 anulate

Un congres extraordinar a fost convocat pentru 16 noiembrie.

”Vom forma o echipă bună, unită, largă, care să pregătească un plan concret de acțiuni atât în teritoriu, cât și în Parlament. Putem trece și peste crize mai mari sau mai mici. Rovana Plumb rămâne președintele Consiliului Național. Sunt convins că voi colabora foarte bine cu ea. Vrem ca structurile în care funcționează membrii PSD să devină mai eficiente. Vom menține actul de guvernare. Vom face tot ce ne stă în putință ca Victor Ponta să aibă sprijinul nostru. Am avut o discuție cu Gabriel Oprea, colegul meu, amicul meu de 15 ani de zile. Îl asigur, pe el și pe colegii de la UNPR, de dorința noastră de cooperare. Același lucru le transmitem și celor de la ALDE. De azi, toată lumea trebuie să înceapă treaba.”, a spus Liviu Dragnea.

Este pentru prima dată când un condamnat (chiar şi în primă instanţă) este ales preşedinte de partid. Liviu Dragnea a fost condamnat de ÎCCJ în Dosarul Referendumul la un an cu suspendare. Apel au făcut atât procurorii DNA cât şi Liviu Dragnea.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier în Mirăslău: Coliziune între un autoturism și un tractor. Intervin pompierii din Aiud

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT rutier în Mirăslău: Coliziune între un autoturism și un tractor. Intervin pompierii din Aiud Un accident a avut loc sâmbătă, 17 august 2024, în jurul orei 15.12 în comuna Mirăslău, între un autoturism și un tractor. Detasamentul de pompieri Aiud intervine pentru asigurarea masurilor specifice si acordarea primului ajutor medical la un accident rutier […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea