Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE| Percheziții coordonate de DNA Alba în Hunedoara, Maramureș și București – este vizat și sediul unei instituții publice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Direcția Naționala Anticorupție, Serviciul Teritorial Alba, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2011 – 2015.

În cursul zilei de vineri, 17 iulie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în Municipiul București și județele: Hunedoara și Maramureș, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba.

UPDATE: Conform unor surse, descinderile au loc la Administraţia Finanţelor Publice Deva şi la câteva firme din judeţele Hunedoara, Maramureş și municipiul București, între care şi Termogaz.

Potrivit ziarului Avantul Liber, au fost percheziţionate și birourile Complexului Energetic Hunedoara, de la sediul din Petroşani: ”Activitatea complexului a fost blocată parţial, iar potrivit unor surse, aproape în fiecare birou ce aparţine angajaţilor cu funcţii de conducere se află câte un jandarm”, scriu jurnaliștii locali.

Procurorii suspectează că au fost încheiate contracte nerentabile privind lucrări de retehnologizare și importuri de cărbune.

”Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, precizează DNA Alba. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1 iulie 2024: Impozit de 70% pentru anumite tipuri de venituri. Care sunt persoanele vizate

Bera Larisa

Publicat

în

1 iulie 2024: Impozit de 70% pentru anumite tipuri de venituri. Care sunt persoanele vizate Impozitul pe veniturile a căror sumă nu a fost identificată se majorează de luni, 1 iulie 2024, de la 16% la 70% Acest nou procent se va aplica deciziilor de impunere emise de organele fiscale începând cu aceeași dată. Așadar, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea