Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Întâlnire-spectacol pe „Cetate”, Unirea Alba Iulia – Prietenii lui Gicu Grozav *”Alb-negrii” duc mai departe spiritul Unirii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru al doilea an consecutiv, pe stadionul „CetaPrietenii lui Gicu Grozav-Unirea Alba Iulia40te” s-a desfăşurat o întâlnire fotbalistică de suflet, între Unirea Alba Iulia şi „Prietenii lui Gicu Grozav”, meci organizat de atacantul albaiulian Gheorghe Grozav. Partida amicală a fost câștigată de „stranieri”, care s-au impus cu scorul de 5-4 (1-1), reușite semnate de N. Cîrnaț, Gicu Grozav – dublă, Culda și C. Cristea, respectiv Lăsconi, B. Varga, Dup și Oprița.

Este o bucurie pentru mine când mă întorc acasă, să joc iar în tricoul Unirii Alba Iulia. M-am simțit excelent să revin pe acest gazon, am întâlnit o echipă formată din jucători foarte talentați. Îi felicit pentru trofeul câștigat și repet, îmi doresc să îmi închei cariera la acest club, unde am crescut„, a declarat Gicu Grozav.Prietenii lui Gicu Grozav-Unirea Alba Iulia24

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*A fost prezentată Cupa Federației

Cu acest prilej, în pauza meciului a fost prezentat şi trofeul câștigat de juniorii B ai Unirii Alba Iulia, Cupa Federației adjudecată de formația condusă de Vasile Ursu.

O repriză a evoluat echipa ce a promovat în Liga a IV-a, iar în celălalt mitan a intrat pe gazon fomaţia juniorilor B, proaspăt aureolată la nivel naţional.

În arena albaiuliană, dornică de fotbal s-au adunat generaţii întregi de unirişti, foşti fotbalişti, conducători, antrenori, care s-au bucurat pentru al doilea an de această revedere oferită cadou de Gicu Grozav şi compania. Internaţionalul român în vârstă de 24 de ani a dat “de veste” jucătorilor localnici, colegi de generaţie şi nu numai, care în aceste momente activează la alte cluburi din ţară. Astfel, fanii unirişti au putut să-i vadă la lucru pe cei care au contribuit decisiv la promovarea Unirii în Liga 1, talente ce au învăţat fotbal în “Cetate”.

Internaţionalul albaiulian a demonstrat că nu a uitat de unde a plecat şi, pentru câteva ore a arătat ce înseamnă Unirea Alba Iulia, echipă unde vrea să-şi încheie cariera.

 

Gicu şi-a strâns colegii şi a readus spiritul Unirii pe „Cetate”, într-un mod simbolic, dar care înseamnă enorm pentru cei ce ştiu şi simt ce reprezintă Unirea.

*Gicu a fost „number one”

Gicu Grozav: iarăşi în „alb-negru”, din nou pe „Cetate” cu numărul „7” tocmai pe tricoul cu care a debutat în 2009 în Liga 1 pentru Unirea Alba Iulia, dar şi cu un nou look și banderola de căpitan. A Prietenii lui Gicu Grozav-Unirea Alba Iulia170marcat de  două ori, s-a jucat, a arătat ce înseamnă fotbalul adevărat, dar în primul rând a fost sufletul acţiunii, suportând la final o sesiune prelungită de poze și autografe.

Au evoluat echipele: *Unirea Alba Iulia: Baba – Rodean, Goguța, Ioani, Matei, Lăsconi, Joldeș, Schiau, A. Ianc, Al. Popa, Culda (au mai intrat Ștef, Marcu, Oțoiu, Onacă) – în prima repriză; Căt. Suciu – Negrea, L. Dan, Scrob, Boancă, Uță, Davidaș, Oprița, Cordoș, B. Varga, D. Dup (au mai jucat E. Lazăr, Lupea, Duma, Oprean, Cioban, A. Ștef, V. Idița); *Prietenii lui Gicu: V. Ignat – Hârciagă, Schuller, Potopea, Al. Giurgiu – Selagea, C. Cristea, I. Grozav, N. Cîrnaț (surpriza de la Wolverhampton) – Cl. Oara, G. Grozav (după pauză s-au mai produs înlocuiri)

[nggallery id=625]

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea