Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Teodor Atanasiu, omul din spatele lui Iohannis. Episodul ”ne-am ținut de nas și am fuzionat” a trecut neobservat

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Episodul ”ne-am ținut de nas și am fuzionat, liderii lor o să dispară rând pe rând”, a trecut neobservat de Klaus Iohannis, iar Teodor Atanasiu rămâne, în continuare, omul din spatele președintelui.

Atanasiu Iohannis01

Atanasiu a fost de altfel singurul lider al marelui PNL care a fost prezent, alături de Iohannis, sâmbătă, la Blaj, la Bosch Innovation Days, respectiv la celelalte evenimente prilejuite de această ocazie.

Citește și Teodor Atanasiu, despre fuziunea PDL-PNL: „Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. Liderii lor o sa dispară rând pe rând!”

Mai mult, Iohannis s-a consfătuit în nenumărate rânduri cu Atanasiu, semn că președintele nu este de acord cu foștii pedeliști care i-au spus senatorului să facă un ”pas în spate”.

Prezența lui în județul Alba poate fi pusă și în seama că a fost președintele filialei județene a PNL timp de mai bine de 20 de ani.

Dacă va pica Guvernul, iar PNL va prelua Puterea, rămâne de văzut care va fi omul de cuvânt, Iohannis care a precizat că Predoiu va fi noul prim-ministru sau Atanasiu, care a afirmat referitor la pedeliști ”le-am dat și iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă!”.

Atanasiu Iohannis01


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea