Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Bucurie şi extaz la Ighiu, după ce Performanţa Ighiu a devenit campioana de fotbal a judeţului Alba

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bucurie Performanta Ighiu60Imediat după fluierul final în partida de duminică, dintre Performanţa Ighiu şi Mureşul Vinţu de Jos, încheiată cu victoria gazdelor, 3-1, terenul din Ighiu a fost luat cu asalt de fani, iar jucătorii au dat tonul petrecerii.

Lupta grea şi dură în care au fost angrenaţi alături de Mureşul Vinţu de Jos a făcut ca la finalul partidei, jucătorii să se dezlănţuie, iar toată lumea a fost cuprinsă de emoţie şi fericire pentru acest hop trecut cu brio.

Rezervat pe parcursul sezonului, tehnicianul Adorian Himcinschi s-a bucurat alături de elevii săi şi a fost purtat pe braţe de ighieni, după ce i-a adus din nou la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Sezonul nu s-a încheiat pentru Performanţa Ighiu, care va juca finala Cupei României – faza pe judeţ, contra Mureşului Vinţu de Jos, dar şi meciurile de baraj, semn că bucuria Ighiului nu a durat foarte mult şi efectivul formaţiei a trecut din nou la treabă.

YouTube video

 

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia, în play-off-ul eșalonului terț

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Ungheni (locul 2, 45 de puncte) – CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, în play-off. Gruparea albaiuliană s-a despărțit de antrenorul Bruno Vienescu, iar interimatul va fi asigurat de tandemul Nicolae Ghișa – Raul Unchiaș până la finele campionatului, când va fi instalat Alin Minteuan. CSU este singura […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea