Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Varujan Vosganian: Guvernul Boc îşi creşte popularitatea în 2012 cu peste un miliard de euro

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

    Senatorul Varujan Vosganian, vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, a dezvăluit ieri la Alba Iulia strategia prin care PDL intenţionează să-şi crească cota electorală în preajma alegerilor din toamna anului 2012. Vosganian a spus că Guvernul Boc păstrează ca rezervă peste un miliard de euro pentru ca banii să fie daţi la rectificarea bugetară de la jumătatea anului 2012, pe salarii şi pensii, explicându-le românilor, cu propaganda de rigoare, „cum iată, am reuşit, ne revenim!”. Fost ministru al Economiei, Varujan Vosganian a explicat că afirmaţiile membrilor guvernului potrivit cărora  o să avem o creştere economică în primul trimestru din 2012 şi o spectaculoasă creştere de 2% în a doua parte a anului este de fapt doar o propagandă de partid. Vosganian a subliniat că în calculele referitoare la relansarea economică din 2012 trebuie luat în calcul PIB-ul neagricol, care va înregistra anul viitor doar o creştere de sub 1%. Varujan Vosganian a mai comentat că idealul monedei euro este util deoarece conferă României o coerenţă a politicilor economice dar „asta nu înseamnă că o să se şi întâmple”.
lArestările de la Cluj  – „o reaşezare a raporturilor de putere din PDL”
Liderul liberal a comentat şi recentele evenimente de la Cluj Napoca, subliniind că atacul de acolo nu este unul la adresa lui Sorin Apostu  ci unul adresat „întregii camarile din jurul lui Boc”. Vosganian a spus că asistăm în prezent la o „reaşezare a raporturilor de putere în PDL, unde domneşte acum confuzia, deoarece Traian Băsescu caută să-şi reîmprospăteze garnitura”.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Protecția mediului, în bani: Cât a cheltuit statutul român pentru gestionare deșeurilor și apelor reziduale în 2023

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Protecția mediului, în bani: Cât a cheltuit statutul român pentru gestionare deșeurilor și apelor reziduale în 2023 În anul 2023, cheltuielile pentru protecția mediului la nivel național au fost de 19,8 miliarde lei reprezentând 1,2% din PIB – ul aferent anului menționat. Cheltuielile la nivel naţional includ: investiţiile, cheltuielile curente interne (cheltuielile curente efectuate prin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea