Rămâi conectat

Curier Județean

JOI: Bibliobusul CJ Alba oprește în Sebeș, la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu”. Călătorie în lumea cărților, ateliere de creație, donații de jucării pentru copii

Alexandra Mates

Publicat

în

bibliobus1Bibliobusul Consiliului Județean Alba va poposi, vineri, 22 mai 2015, ora 10.00, la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” din Sebeș. Elevii de clasa a -I-a vor avea ocazia să-l viziteze și să intre în lumea magică a cărților, dar sunt pregătite și surprize pentru ei, ateliere de creație și moemnte muzicale.

”Bibliobusul Consiliului județean Alba va fi prezent, de această dată, în localitatea Sebeș, la invitația doamnei învățătoare Mariana Damian, care la Târgul de Carte ”Alba Transilvana” din Alba Iulia, a fost fascinată de Bibliobusul plin cu cărți și jucării, stârnindu-i dorința de a fi văzut și de elevii de clasa a  I-a de la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” din Sebeș.

Cei 45 de elevi vor dona jucării și cărți pentru alți copii, iar în schimb vor avea parte de ateliere de creație constând în felicitări, plicuri, semne de carte embosate pentru a le rămâne amintirea gestului făcut de ei dar și pentru a pregăti un mic dar de 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului.

Vom citi, vom cânta sub egida: „Călătorim și dăruim” – campania Consiliului județean Alba de a răspândi cartea, lectura, donațiile, dezvoltarea creativității continuă…”, au transmis reprezentanții CJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea