A fost lansată ”My Pet – the ultimate pet care” – aplicația mobilă gratuită dedicată iubitorilor de animale
Aplicația mobilă ”My Pet — the ultimate pet care”, dedicată iubitorilor și proprietarilor de animale de companie, a fost lansată, vineri, 22 mai 2015, de Asociația Română a Iubitorilor de Animale. Aplicația poate, deocamdată, să fie descărcată gratuit de către utilizatorii sistemului de operare Android, urmând ca peste două săptămâni să fie disponibilă și pentru cei ce utilizează iOS.
Portalul My Pet le permite utilizatorilor din toată țara să își creeze un profil personalizat în conformitate cu necesitățile animalului de companie pe care îl au. Profilul personalizat include atât date de identificare ale proprietarului, cât și date privind sănătatea, cum ar fi data de vaccinare, schema de tratament și datele de contact ale medicului veterinar.
Totodată, aplicația te ajută să îți găsești patrupedul în cazul în care acesta se pierde, să adopți sau să oferi spre adopție căței și pisici și în același timp îți pune la dispoziție o vastă bază de date cu produse și servicii de uz veterinar.
My Pet’s Zone, funcționalitatea inovativă care iți pune la dispoziție informații de proximitate! Inovația pe care aplicația o aduce în atenția utilizatorilor este aceea că toate informațiile din aplicație sunt structurate funcție de locația acestuia. Astfel, utilizatorul primește doar informații relevante, fie că interesul este de a adopta un animal sau de a găsi cele mai bune produse și servicii pentru patrupedul său.
”Dezvoltarea și implementarea aplicației My Pet poate face diferența și totodată umple vidul lăsat de lipsă unei soluții inteligențe, dar și rapide pentru necesitățile iubitorilor de animale. My Pet este o aplicație pentru mobil unică în România, care înglobează numeroase funcționalități inovative. Odată cu aplicația, lansăm și medalionul pentru animale q — Tag. Cu un design unic ce include un cod QR, medalionul are o dublă funcționalitate: înfrumusețează zgarda prietenului tău necuvântător, îl ajută să ajungă acasă în cazul în care se pierde, dar îi și salvează viața datorită informațiilor privind bolile, dar și schema de tratament pe care o urmează.
Dacă luăm drept exemplu cazul în care un animal pierdut suferă de o boală gravă și are nevoie de tratament, fără informațiile obținute prin simpla scanare a codului, viața patrupedului ar putea fi într-un iminent pericol. De asemenea, codul QR conține informații complete despre proprietar. Este suficient să scanezi codul cu ajutorul aplicației, iar proprietarul va fi automat contactat telefonic. Din punct de vedere emoțional, q — Tag oferă proprietarului siguranța că, în cazul dispariției patrupedului, acesta din urmă poate fi ușor reperat, chiar și în cazul în care nu are implementat un microcip”, susține Alina Alupoaei-Geonea, project manager My Pet.
Asociația Română a Iubitorilor de Animale a luat ființă în anul 2014, din dorința de a îmbunătăți viață prietenilor noștri necuvântători. În primul an de activitate ONG-ul a organizat cinci târguri de adopții în urma cărora au fost adoptate peste 350 animale de companie, câini și pisici, a donat tone de hrană către adăposturile de animale și a realizat trei spații de joacă special amenajate cu piste de agility, în București.
Deviza asociației este ”Respectăm omul, protejăm natură, ocrotim animalele!” Motto-ul ce guvernează activitățile asociației este ”Viața fără un animal de companie poate fi trăită, dar nu merită efortul!”.
Sursa: Asociația Română a Iubitorilor de Animale
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918 În dupa-amiaza de 23 noiembrie, în iarna anului 1918, pe Câmpia Libertăţii de la Blaj, un aparat de zbor pilotat de un erou trecut apoi în uitare şi […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 5 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 2 ore
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii