Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT rutier MORTAL la ieșire din Teiuș spre Aiud: Un decedat și două persoane încarcerate după o coliziune între un TIR și un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un accident rutier grav s-a produs, vineri seara, pe DN1, la ieșire din Teiuș spre Aiud unde, în urma impactului dintre un TIR și un autoturism, o persoană a decedat iar alte două au rămas blocate în autovehicul.

La fața locului a intervenit un echipaj de descarcerare de la Detașamentul ISU Aiud.

accident iesire teius04

UPDATE 1: Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că șoferul unui autoturism Dacia, înmatriculat în Alba, a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit frontal un TIR care se deplasa regulamentar, după care s-a răsturnat pe carosabil. Un bărbat din autoturism a murit pe loc iar alte două persoane – un bărbat și o femeie, au fost transportate le spital după ce au fost descarcerate.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, în urma impactului a decedat S.V., în vârstă de 50 de ani,  din Gârbova, pasager pe bancheta din spate al autoturismului. Cei doi răniți – conducătoarea mașinii, M.A.M. – o tânără de 21 de ani și M.G.S. – un bărbat de 31 de ani (ambii din Vințu de Jos) nu au suferit leziuni care să le pună în pericol viața. Șoferul TIR-ului – D.M.I, de 43 de ani, din Baia de Arieș, nu a fost rănit.

La locul accidentului, la ora 23.45, circulația era blocată pe un sens și se circula cu dificultate, șirul de mașini format pe șosea întinzându-se pe mai mulți kilometri.

UPDATE 3: La ora 0.00 drumul a fost degajat iar traficul a fost reluat pe ambele sensuri.

[nggallery id=344]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Va candidada sau nu Mircea Geoană la prezidențiale: „Este o decizie pe care o cumpănesc foarte serios”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Va candidada sau nu Mircea Geoană la prezidențiale: „Este o decizie pe care o cumpănesc foarte serios” Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit în direct la Radio Unirea FM, despre o posibilă candidatură la poziția de președinte al României, dar și despre importanța  alegerilor din 2024, pentru viitorul României. El a precizat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea