Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ți-ai pierdut telefonul Android? Află cum îl poți găsi pe Google

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

find-my-phoneUtilizatorii de Android pot găsi acum smartphone-ul pierdut sau furat căutându-l direct în motorul său de căutare, a anunțat Google.  Astfel, un utilizator poate vedea unde se află telefonul tastând „Find my phone” în motorul de căutare Google Search. La rezultate va apărea o hartă pe care se vede unde se află dispozitivul.

Acest lucru putea fi făcut până acum din serviciul Google Play, secţiunea Settings/Android Device Manager sau tastând www.google.com/android/devicemanager.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru ca noul serviciu Google să funcţioneze, smartphone-ul trebuie să aibă instalată ultima versiune a aplicaţiei Google, iar utilizatorul să fie autentificat în browserul telefonului cu aceaşi adresă de e-mail cu care a activat dispozitivul.

sursa:gandul.info


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO | Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș Transfăgărășanul( DN7C) traversează pe o lungime de 151 km, pe axa nord-sud, Munții Făgăraș, care este cel mai înalt lanț muntos din România. Transfăgărășanul, ce face parte din Carpații Meridionali, este un drum spectaculos ce leagă regiunea istorică a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea