Rămâi conectat

Politică Administrație

30 aprilie, la Aiud: Licitație publică pentru închirierea locurilor de vânzare în piața agroalimentară. DETALII pentru cei interesați

Ziarul Unirea

Publicat

în

agro-aiud-300x200Primăria Municipiului Aiud organizează în data de 30 aprilie, ora 12.00, licitaţie publică cu strigare pentru închirierea locurilor de vânzare din piaţa agroalimentară. Locul de desfăşurare a licitaţiei este Piaţa Agroalimentară Dr. Constantin Hagea din Aiud, str. Iuliu Maniu, nr. 38.

Procedura de organizare şi desfăşurare a licitaţiei este prevăzută în regulamentul de funcţionare a pieţei, afişat în perimetrul acesteia.

Cei interesaţi vor depune cerere de închiriere pentru locurile de vânzare solicitate şi vor prezenta certificatul sau atestatul de producător, iar, în cazul comercianţilor, certificatul de înregistrare, până în data de 29.04.2015, ora 1400, la administraţia pieţei.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul administraţiei pieţei sau la telefon 0258/863582.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Sălile de clasă ale Colegiului Militar Alba Iulia vor fi modernizate: Licitație de peste 800.000 lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Sălile de clasă ale Colegiului Militar Alba Iulia vor fi modernizate: Licitație de peste 800.000 lei lansată pe SEAP Ministerul Apărării Naționale, Unitatea Militară 01829 București, urmărește să achiziționeze mobilier în sălile de clasă ale Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”. Licitația de peste 800.000 de lei a fost publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea